Verzending

Zodra GZ Merchandize uw betaling volledig heeft ontvangen zullen de aangekochte product zo spoedig mogelijk aan u geleverd worden. Leveringen worden alleen gedaan naar een bestaand postadres.

De levering van een aangekocht product zal in beginsel binnen 14 dagen geschieden nadat de koopovereenkomst tot stand is gekomen en de betaling is ontvangen. De bezoeker wordt door middel van een e-mail direct op de hoogte gesteld dat de overeenkomst is gesloten en het product is betaald en zal worden verzonden.

Indien een bepaald product niet meer op voorraad is, wordt de koper hiervan per e-mail op de hoogte gesteld. Mocht de uitlevering langer dan 30 dagen duren, dan heeft de bezoeker het recht om de koop ongedaan te maken en krijgt deze het aankoopbedrag retour.

VERZENDKOSTEN
Het is mogelijk om uw bestelling over de gehele wereld te laten leveren. GZ Merchandise verstuurd bestelde goederen met PostNL en hanteert diens verzendtarieven. Wanneer uw verzending door de brievenbus past zullen wij gebruik maken van het brievenbus tarief. Onderstaand de tarieven zoals aangegeven door PostNL op 19-10-2015:
Brievenbuspost NL  – €3,84
Pakketpost NL – 6,95
Kleine items en maximaal twee shirts kunnen verstuurd worden met brievenbus post. Voor alle andere items zoals caps, hoedies, trainingsjackets enz. is het pakketpost tarief van toepassing. Bij het afrekenen staat altijd aangegeven wat de verzendkosten bedragen.

 

Terms & Conditions
Share via